Positief, temperamentvol en geen uitdaging te groot.

De perfecte partner in crime om je mindset mee te upgraden en al je grenzen mee te verleggen.

Tegenslagen krijgen we allemaal in dit leven. De één meer dan de ander, maar we krijgen het allemaal. In alle eerlijkheid zou ik het zelf niet anders willen. Niet voor mezelf, niet voor mijn kind en niet voor jou. Tegenslag is zwaar, maar vaak is het ook een moment van reflectie en leerzame lessen, hoe pijnlijk ook.

Bij iedere tegenslag heb je de keuze: hoe kijk ik naar deze situatie? Kun je er iets aan veranderen? Nee. Dan is kort gezegd het antwoord acceptatie. En waardering voor alles wat er wel is én is geweest.

Uitdaging is iets dat, gevraagd en ongevraagd, van jongs af aan al als rode draad door mijn leven loopt. Ik push mezelf non stop. Regelmatig krijg ik de vraag aan wie ik wat wil bewijzen en het antwoord is heel simpel: aan mezelf. Zelfvertrouwen, trots, geluk; je creëert het allemaal zelf. En in de meeste gevallen niet binnen je comfort zone.

OPLEIDING

Na een studie Chinees in Maastricht en Beijing verhuisde ik naar Londen voor een Masteropleiding International Business Management for China. Chinees studeren was zoals verwacht geen peulenschilletje en ook de enorme cultuurverschillen waren voor mij een bijzonder leerproces. Het waren jaren van doorzettingsvermogen, zelfdiscipline en zelfreflectie, wat achteraf de perfecte basis bleek voor alle uitdagingen die nog zouden gaan volgen als ondernemer. Ik heb sinds mijn afstuderen twee internationale bedrijven opgezet waar ik trots op ben, onwijs veel van heb geleerd en voor 200% de uitdaging heb gekregen waar ik zo van houd.

Meer lezen?

ALLEENSTAANDE MOEDER

In 2017 werd ik mama van mijn zoontje Sem. Al snel werd dit ongewild alleenstaande moeder want mijn relatie liep na 13 jaar stuk. Het werd de grootste uitdaging waar ik ooit voor had gestaan. Ruzie met de vader van mijn pasgeboren baby en niet te vergeten mijn allerbeste vriend. Hormonen, slaapgebrek, mijn huis kwijt, na jaren weer vrijgezel en een startend bedrijf om draaiende te houden. Al mijn ambities kon ik wel vergeten, I guess. Well, I guess not. Bij 5 maanden kreeg Sem hersenvliesontsteking en bijna was ik ook mijn kind kwijt. In die week, daar in het ziekenhuis waar ik nog dag en nacht vol onzekerheid zat, besloot ik dat het roer om zou gaan.

COACHING

Over bepaalde situaties heb je simpelweg geen controle. De enige vraag is wat voor positieve gedachtes en motivatie je uit al die negativiteit kunt halen. Hoe hard je daar ook naar moet zoeken, je kan het vinden. Altijd.

De afgelopen jaren heb ik veel gesproken met mensen die down waren door een scheiding, break-up of andere tegenslag. Voor mij niets zo mooi als deze mensen weer vol in hun kracht te zetten en te zien wat ze kunnen bereiken als ze maar de tijd nemen voor hun eigen proces. Je hebt/kunt/doet vaak al zoveel meer dan je denkt. Het is eigenlijk simpelweg een kwestie van je donkere bril afzetten, je verantwoordelijkheid durven nemen, weten wat je wilt en zorgen dat je niet terug valt in destructieve acties en gedachtes. Als je die stap durft te zetten, dan komt er een dag dat je jezelf realiseert dat je zelfs een mooier leven leeft dan dat je überhaupt ooit had durven dromen.

Samenwerken met mij betekent resultaatgerichtheid en een laser focus op jou, jouw leven en op de dingen die jij graag wilt bereiken. Het vertrouwen dat je mij geeft neem ik buitengewoon serieus.

Nooit de easy road kiezen, maar mijn potentie maximaal benutten. Van onschatbare waarde zijn voor anderen. Mensen in hun kracht zetten, hun eigen potentie laten inzien en ze een positieve kijk op het leven geven. Op een dag kunnen terugkijken en weten dat ik er echt ALLES uit heb gehaald. Zowel zakelijk als privé. In the end is dat oprecht mijn enige doel.

Ben jij klaar voor jouw persoonlijke upgrade?